You've strumbled to my NEVERLAND. you can wish anything here . F O L L O W | D A S H B O A R D .
//AmyraNajwa
mula2 hepi , dah nok dkt ujong2 tuh aku sedih....np eh???
Sunday, 20 March 2011 | 02:38 | 2 comments
assalamualaikum...hye kowg2 sume...ari ni aku mcm xda mud ckit...so aku xtaw nok ckp apa....bio aku merapu kat cini dr aku dok cmpan sowg2 k...

today aku ngn ibu lin , yaya , anis n lear p mkn knduri umah den2 kat lawin......mula2 tuh mmg best laa kn...aku drive n ibu lin dok sblh...tonyot2 3 owg ag tuh dok kat blkng...c den2 ngn dayah tggu ktowg kat smpang tuh coz xtaw umah...hihihih nama ja owg grik tp xtaw jln grik...padahal aku ngn den2 bkn bawu knl...dr form 1 ag...tp masa tuh kami xrapat laa...sejak2 nih jaa kami rapat...

lepas jaa mkn knduri tuh , kami p mndi lata lawin...dowg sume mndy tp aku ngn ibu xmndy...aku dok atas batu smbil dok snap pic...mmg xda keja lain aku nih...mmg ske dok snap pic owg...tetiba ujan plak turon dgn agak lebat...so kami lepak kat surau laa...nok p masok krta xleh coz ujan...tp kalo ikot aku mmg aku xksh redah ujan tuh tp sbb ibu laa...takot ibu xchat nnti...bkn apa "SAYA SYG IBU SY"...

smntara dok tggu den2 p balik ambk payong , aku dok smbng2 laa ngn ibu...tggu pnya tggu den2 pun cmpai...so 1st msti laa aku bwk ibu masok dlm krta...hihihihi ....

smpai nya kat umah den2....kami tibai mknan yg ada dlu...ibu lak bz kat dapo...hihihi rajin laa ibu...(tgk r ibu sape...)pnya laa pulun ibu ngn yaya dok basoh pnggan , tp aku lak dok rancak smbng ngn ayah den2...fuhhhh pnya laa bnyk crta nya...xda noktah...wahhhh.....cite pnye cite smpai laa satu tahap cite yg xspatot nya kuo...seram sejok badan aku...brdiri tegak bulu roma aku nih...dlm dok takot2 tuh aku tanya gak kat ayah den2 "skwg kat sini ada ke pakcik..." bt2 berani p tanya..."ada laa....kalo x , pakcik xcite laa...."fuhhh kusssss smngat aku dgr pakcik tuh ckp mcm tuh...

aku smpai tahap dah malas nok dgr sgt cita pakcik tuh coz seram pnya pasai...aku pun bangon ngn niat kat ati nok blah dr ctu...tup...tup...aku trnmpak 'BENDA TUH' kat tngkap...baek pnya dok pndang aku...aku ngn brani nya p kat tngkap tuh then tgk skali ag ngn jelaz nya...tp dh lari plak...lari ke mana kau pun xtau laa...

aku cuba blagak cm xda pape , tp aku takot...takot2 tp mao pndang jgk...aku p kat ibu...aku ckp kat ibu yg aku sng nmpak bnda tuh...ibu cuak , aku ag laa tmbh2 cuak...cuak2 pun aku try 2 b cool...aku dh xlrt nok cite...so ringkas kn...masa otw nok blik umah aku tuh msng2 snyap tnpa kata...xtau laa np...myb ada yg tkjot kot...tp aku caye , xda pape lah...cool bebeh...

ibu , jgn laa bt owg cm nih...owg tnya ibu lngsong xckp pape...trsentap gak ati + jntong owg nih...owg mmg xpndai memujok or ambk ati...tp jaoh kat sudot ati owg nih , mmg owg isau tgk ibu cm tuh...owg XTAU & XRETI NOK BT MCM MANA....plezzz laaa bu....ibu bt owg sedih...

out...!!!

Older Post | Newer Post
Navigations Here

About Affies Entries

Holaaaaa
Holaa everyone. You've just enter my territory. Muahahahaha, lol. Okayy, I'm Amyra Najwa . Just call me Myra .

Let's Talk

Credit
Template by : Jaja
Background by : FPA